Test-afdeling

Welkom bij Groei & Bloei
Test-afdeling

Uitgelicht

Welkom op de vernieuwde Testafdeling

Deze site is gemaakt voor alle afdelingen, om dingen te testen die je niet direct op je eigen site wilt uitproberen. 

Hulp nodig?
Het Webmastersforum forum . groei . nl is vernieuwd. Kijk even in welke groep je vraag thuis hoort. Lees wat er al aan vragen en antwoorden gegegeven is. Staat je vraag er niet bij of gaat deze verder in op een reeds gestelde? Stel dan je vraag in de betreffende groep of voeg hem toe aan de reeds gestelde vraag. Oja, je moet wel aangemeld zijn op het forum om een vraag te kunnen stellen of beantwoorden. Lezen kan zonder aanmelden.

De Handleiding voor de vernieuwde website staat op Intranet (https://intranet.groei.nl/afdelingsinfo/websites-en-internet/handleiding-typo3/). Als je als webmaster hiervoor aangemeld bent kan je hier inloggen met je lidnummer en postcode. Nog niet aangemeld? Stuur even een mail naar Caroline met je lidnummer en naam en binnen een paar dagen heb je daar toegang.

En er is een Faceboek pagina 'Groei & Bloei beheerders' waarvoor je je aan kan melden. Ook hier worden vragen gesteld en beantwoord, al is dat in principe meer gericht op FB vragen https://www.facebook.com/groups/groeienbloeipaginabeheerders/ 

Aan de slag
Hier mag iedereen dus naar hartelust oefenen en testen. Alleen één vraagje: als er iets echt mis gaat (bijvoorbeeld de Home pagina die weg is, of een pagina die steeds blijft hangen of zo) laat dat dan even weten, dan zetten we de boel weer recht.

Dank en veel succes met de site!
Platform Webmasters

mail

Tel. bureau Zoetermeer: 079-3681217

Bij 'nood'gevallen buiten kantooruren: 06-33319125  (Caroline's mobiel)

Tuinlog

30 Jun

Veris-lente

2024 week 26 Laatste

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden